• Praktijkavond Trainers 013 t/m 019

  7 mrt 2020
 • Gisteravond (6 maart) hebben we de tweede praktijkavond gehad met de trainers van de bovenbouw. Deze keer waren Monique, Mark en André aan de beurt.

  In de kantine begonnen we met een kleine voorbespreking van de training waar duidelijk werd gemaakt waar de training over zou gaan.

  De focus lag op Aanvallen & Opbouwen om tot scoren te komen. Na de voorbespreking gingen we met zijn allen naar buiten om te gaan kijken bij de training. Loopt de training? Wordt er geleerd? Komen ze ook daadwerkelijk tot scoren? Al deze vragen konden positief beantwoord worden en wat er vooral vanaf spatte was PLEZIER! Uiteraard blijft dit het aller belangrijkste.

  Mooi om te zien dat Monique, Mark en André ook een stukje van de vorige bijeenkomst hebben toegepast in de training. Hierdoor krijgen we echt structuur, herkenbare trainingen en kunnen we echt van elkaar leren.

  Na de training werd er in de kantine nog de nabespreking gehouden. Hier hebben we op een positieve manier feedback gegeven op de training van vanavond. Waar liggen de coachmomenten? Wat ging er goed? En wat zou je anders kunnen doen?

  Monique, Mark, André en alle Meiden (MO15-2) bedankt voor deze leerzame avond die eind april weer een vervolg krijgt.

  Iedereen bedankt voor de opkomst en eind april zullen Garmt en Chris de training verzorgen.