•  

  SPEEL MEE & STEUN JOUW VOETBALCLUB

  Beste club,

  Helaas moeten we allemaal de sportieve gezelligheid in het weekend missen. Daarom bieden wij graag een steuntje in de rug voor al onze amateurclubs met een samenwerkingsverband. Zaterdag 16 mei om 15:30 uur wordt live vanuit de Amstel Skybox in het AFAS Stadion jouw kennis over voetbal getest. Schrijf je nu in, maak kans op mooie prijzen en steun jouw favoriete amateurclub!

  Speel mee voor jouw amateurclub!

  Deelname aan de Online Voetbalquiz kost €10 euro per persoon. Hiervan wordt 50% gedoneerd aan de amateurclub naar keuze. De quiz bestaat uit 50 vragen onderverdeeld in meerdere categorieën. Via een livestream op Zoom heb je contact met de Quizmasters en de overige deelnemers. Daarnaast beantwoord je de quizvragen via Kahoot! op je telefoon.

  Vooraf inschrijven

  Om je in te schrijven dient onderstaand stappenplan te worden gevolgd:

  1. Klik op de oranje button “inschrijven” via www.devoetbalquiz.nl. Minimale leeftijd is 18 jaar.

  2.  Vul alle verplichte velden in en reken af met jouw gewenste betaalmethode.

  Belangrijk: de naam die je invult is ook de naam die je dient te gebruiken tijdens de voetbalquiz.

  3.  Na het inschrijven ontvang je een deelnamebevestiging van jouw reservering via het opgegeven e-mailadres. Heb je niets ontvangen? Controleer dan jouw spambox of neem contact op administratie@devoetbalquiz.nl

  4.  Na inschrijving ontvang je binnen 24 uur meer informatie over de deelname aan de voetbalquiz.

  Prijzen

  Deelnemers kunnen kans maken op mooie prijzen, zoals een verzorgde voetbalreis naar Chelsea, Tottenham Hotspur of Newcastle United voor 2 personen of een VIP-arrangement bij AZ Alkmaar. Daarnaast zijn er wedstrijdkaarten, bierpakketten en gadgets te winnen (ook als je niet de beste bent).

  Met vriendelijke groet,

  Organisatie De Voetbalquiz