• Clubblad de Aftrap

  De Aftrap is een informatief clubblad dat volledig door vrijwilligers wordt samengesteld. In het blad vindt u vereningingsnieuws van en voor leden. Er is ruimte voor informatie over de wedstrijden, kantine, trainers en verslagen van bestuurlijke zaken. De Aftrap is een bindmiddel tussen alle leden van de vereniging. Er is dan ook ruimte voor ingezonden verslagen, bedankjes en allerlei andere informatie. Een leuke manier om de rest van de vereniging op de hoogte te houden van de stand van zaken van jouw team is door middel van een wedstrijdverslag. Mail je verslag vóór vrijdag 19.00 uur naar redactie@cvwieringermeer.nl. Je verslag wordt dan gepubliceerd in de eerstvolgende ‘Aftrap’.
   
  KOPIJ INLEVEREN UITERLIJK VRIJDAG 19:00 UUR.
   
  De betreffende Aftrap zal maandag ná de dag van kopijsluiting digitaal worden verspreid! Heeft u De Aftrap nog niet ontvangen? Mail uw e-mailadres naar redactie@cvwieringermeer.nl.

  Naast een verslag in De Aftrap is het ook mogelijk om jullie verslagen te plaatsen op deze homepage CVWieringermeer.nl. Vraag via de website een inlognaam aan en je kunt zelf berichten plaatsen.