• Corona maatregelen bij C.V. Wieringermeer

  Hierbij ontvangen jullie weer een nieuwe Corona update als gevolg van de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020.

  Voor de komende 4 weken zullen we ons allen natuurlijk aan de nieuwe maatregelen moeten houden, dit betekent ook voor ons als amateurvoetbalclub dat we weer tegen ingrijpende zaken aanlopen. Hierbij een opsomming van de nieuwe maatregelen die ons treffen:

  -          alle senioren voetbal gaat (18+) niet door. Dit geldt voor zowel competitie als training.

  -          voor alle jeugd (onder de 18) gaan alleen de trainingen door, de competitie wedstrijden gaan niet door.

  -          de kleedkamers kunnen niet worden gebruikt, zorg dus (voor de jeugd) dat je aangekleed bij de training komt en na de training thuis gaat douchen.

  Daarnaast een herinnering aan de maatregelen die er al waren;

  -          de kantine blijft gesloten.

  -          bij klachten blijf je thuis.

  -          Publiek is niet welkom (dus ook niet bij de trainingen)

  Zoals genoemd zijn het weer ingrijpende maatregelen, echter sluiten wij ons aan bij de uitspraken van onze overheid. We hopen dat als iedereen zich aan deze maatregelen houdt, we zo snel mogelijk weer meer mogen doen wat we graag doen, voetballen. En iedereen gewoon weer lekker kan voetballen.

  We zijn enorm trots op onze vrijwilligers die al geruime tijd meedenken en meehelpen bij dit proces wat iedereen raakt. Ook zijn we blij met al onze bezoekers dat er tot nu toe nog geen noemenswaardige zaken zijn gebeurd. We willen dit natuurlijk graag zo houden! Hierbij dus wederom de oproep: ‘Houd u aan de maatregelen en volg eventuele aanwijzingen van onze vrijwilligers die ook in deze situatie weer voor ons klaar staan!’

  Namens CVW hoofdbestuur. 

   

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Maatregelen vanaf 29-9-2020

  Hierbij laten we aan eenieder weten dat wij als club ons vanzelfsprekend aansluiten bij de maatregelen die deze maandag 28 September zijn verkondigd door onze regering. We zijn blij dat we nog mogen voetballen maar met directe betrekking tot de club betekenen de maatregelen voor de komende 3 weken:

  -        De maatregelen die er waren blijven van kracht

  o   Registreren bij binnenkomst

  o   1.5 meter afstand behouden (buiten het veld)

  o   Bij klachten blijf je thuis

  -        De kantine is gesloten

  -        Publiek is niet welkom bij de wedstrijden

  -        Als u chauffeur bent voor een team met kinderen tot en met 17 jaar richting een uitwedstrijd, dan valt u onder teambegeleiding en mag u wel bij de wedstrijd blijven kijken.

  -        Als u uw kind naar de voetbal bent voor een thuiswedstrijd dan word u als ‘publiek’ gezien en mag u dus niet blijven kijken.

  Namens CVW Hoofdbestuur.


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Eerdere berichtgeving omtrent de coronamaatregelen:

  Als club sluiten we ons aan bij de maatregelen die door de KNVB zijn vastgesteld. Deze kunt u vinden op www.knvb.nl en klik dan op ‘FAQ coronavirus’. Een aantal belangrijke punten sommen we hier even op:

  -    Iedere speler dient zijn of haar eigen bidon of drinkfles mee te nemen.

  -    Wedstrijden worden in samenspraak met de KNVB zoveel mogelijk gespreid over de dag om de druk op kleedkamers te verminderen, het is begrijpelijk dat dit niet altijd makkelijk is. Indien mogelijk zullen we meerdere kleedkamers aan één team toebedelen.

  -    De kleedkamers zijn dus open maar Indien mogelijk, kleed je thuis al om en/of douche na de wedstrijd thuis.

  -    Het is toegestaan om met meerdere huishoudens in één reisauto plaats te nemen bij een uitwedstrijd. Hiervoor gelden wel de richtlijnen vanuit de overheid dus is het advies (voor 13 jaar en ouder) om een mondkapje te dragen. Let op, deze worden niet door de club verstrekt dus neem dat met je eigen team van te voren door.

  Voor eenieder is het even aanpassen, dat realiseren wij ons ook. We vragen ook iedereen om zijn gezond verstand te gebruiken en naar elkaar te luisteren. Onze vrijwilligers zullen proberen alles in goede banen te begeleiden maar ook voor diegene is het nieuw. Draag ook uw steentje bij de weekenden vol voetbalplezier door u aan de (bovenstaande) richtlijnen te houden!

   

  Namens CVW Hoofdbestuur. 


  NOC*NSF     Protocol verantwoord sporten                       Download

  KNVB            Protocol amateurvoetbal jeugd                      Download

  CVW              Protocol CVWieringermeer t/m O12            Download

  CVW              Protocol CVWieringermeer O13 t/m O19    Download