• CVWieringermeer Update COVID-19

  28 aug 2020
 •  

  Gelukkig staan er na een lange tijd weer leuke voetbalweekenden voor de deur. Deze weekenden zullen weer vol voetbalplezier zitten maar natuurlijk zullen we ten opzichte van vorig seizoen rekening met elkaar moeten houden aangaande het COVID-19 virus.

  Als club sluiten we ons aan bij de maatregelen die door de KNVB zijn vastgesteld. Deze kunt u vinden op www.knvb.nl en klik dan op ‘FAQ coronavirus’. Een aantal belangrijke punten sommen we hier even op:

  -          Iedere speler dient zijn of haar eigen bidon of drinkfles mee te nemen.

  -          Aangezien sportkantines onder de richtlijnen van Horeca vallen, moeten alle bezoekers van het complex van 13 jaar en ouder hun gegevens achterlaten (naam, contactgegevens, gezondheidscheck)

  -          Wedstrijden worden in samenspraak met de KNVB zoveel mogelijk gespreid over de dag om de druk op kleedkamers te verminderen, het is begrijpelijk dat dit niet altijd makkelijk is. Indien mogelijk zullen we meerdere kleedkamers aan één team toebedelen.

  -          De kleedkamers zijn dus open maar Indien mogelijk, kleed je thuis al om en/of douche na de wedstrijd thuis.

  -          Het is toegestaan om met meerdere huishoudens in één reisauto plaats te nemen bij een uitwedstrijd. Hiervoor gelden wel de richtlijnen vanuit de overheid dus is het advies (voor 13 jaar en ouder) om een mondkapje te dragen. Let op, deze worden niet door de club verstrekt dus neem dat met je eigen team van te voren door.

  Voor eenieder is het even aanpassen, dat realiseren wij ons ook. We vragen ook iedereen om zijn gezond verstand te gebruiken en naar elkaar te luisteren. Onze vrijwilligers zullen proberen alles in goede banen te begeleiden maar ook voor diegene is het nieuw. Draag ook uw steentje bij de weekenden vol voetbalplezier door u aan de (bovenstaande) richtlijnen te houden!

  Namens CVW Hoofdbestuur. 

  CVWieringermeer Update COVID-19