• DZS - Wieringermeer 3-2

   

  Wieringermeer weer onnodig onderuit.

  Het vierde verlies op rij, ditmaal tegen hekkensluiter DZS, heeft Wieringermeer naar een bedenkelijke plaats op de ranglijst gebracht. Alleen Dindua, komende zaterdag op bezoek in Slootdorp, staat op doelsaldo nog onder de polderse club.

  Eerlijkheidshalve dient te worden aangemerkt dat de Slootdorpers gehavend aan de wedstrijd begonnen. Het miste teveel basisspelers door blessures en afzeggingen wegens een uitje. Het team werd daar door aangevuld met drie 

  A-junioren.

  Tegen DZS ging het al na twee minuten fout. De tegenstander kreeg alle ruimte om vanaf afstand de score te openen: 1-0.

  Hierna herpakte Wieringermeer zich enigszins en combineerde het redelijk. De tegenstander, met veel zwaargewichten en fysiek geweld, gaf veel ruimte weg.

  Hier door ontstonden er legio kansen, maar het lijkt er op dat spits Boersma zijn kruit heeft verschoten in de openingswedstrijd tegen Kwadijk. De mooiste kansen werden om zeep geholpen. Eén keer behield hij wel het overzicht en kon Sander Veenstra simpel de 1-1 intikken. Na de rust eenzelfde spelbeeld. Het wachten was eigenlijk op de 1-2. De scheidsrechter had echter iets anders in gedachten en keurde een buitenspel doelpunt van DZS goed: 2-1.

  Hierna werd de strijd grimmiger en er ontstonden van beide kanten opstootjes.

  Nadat DZS uit een vrije trap de 3-1 maakte, behield Boersma voor de tweede keer deze wedstrijd het overzicht en kon Remco Laan de eindstand van 3-2 binnen tikken.