• Grote Club Actie

  13 sep 2020
 •  

  Ook dit jaar doet CVWieringermeer weer mee aan de Grote Clubactie. De verkoop start op zaterdag 19 september. De week ervoor zullen de boekjes aan de spelers uitgedeeld worden.

  Er zijn een 2-tal veranderingen dit jaar.
  • Het verkoopboekje kan nog steeds gewoon ingevuld worden aan de deur net zoals andere jaren, maar nu staat er ook een QR code in het boekje. Mensen kunnen deze code scannen met hun telefoon en komen dan automatisch op een site waar ze loten kunnen bestellen.
  • Op 19 september krijgt iedere lotenverkoper een mail met daarin een link naar hun eigen verkooppagina. Deze link kun je delen op je Social Media kanalen. Via deze weg kunnen mensen ook loten bij jou kopen.

  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je begeleider, bij het hokje van Henk of bij Wendy Bosgraaf vòòr 8 november. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

  Prijzen voor lotenverkopers
  De Grote Clubactie heeft een website voor kinderen gelanceerd! Hierop kunnen lotenverkopende kinderen zich inschrijven voor de landelijke Kids-verkoopwedstrijd. Bovendien vinden ze hier leuke verkooptips, kleurplaten en moppen. Deze website kun je vinden op: http://kids.clubactie.nl
  De beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. De hoofdprijs is een Playstation 4!

  Ook wij loven prijzen uit voor degene die de meeste loten verkoopt.

  1e prijs CVW Trainingspak
  2e prijs CVW Rugzak
  3e prijs Bal

  Op naar een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.