• Grote Clubactie

  16 sep 2021
 • Op zaterdag 18 september start de Grote Clubactiie. Gisteravond hebben de jeugdteams O10 t/m O12 de verkoopboekjes meegekregen tijdens de training.

  Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken de kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

   

   

  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met Eenmalige machtigingen. De koper vermeldt zijn gegevens in het verkoopboekje of scant jouw persoonlijke QR-code en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. In het verkoopboekje vind je de bedankbriefjes en deurstickers. Eén lot kost € 3,-.

   Dit jaar krijgt iedere lotenverkoper ook een mail met daarin een link naar hun eigen verkooppagina. Deze link kun je delen op je Social Media kanalen of via WhatsApp. Via deze weg kunnen mensen ook loten bij jou kopen.

  Op je eigen verkooppagina kun je een doel instellen, badges verdienen, heb je toegang tot de winacties en meer.

  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je begeleider of bij Wendy Bosgraaf vòòr 31 oktober. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

  Ook loven wij prijzen uit voor degene  die de meeste loten verkoopt.

   1e prijs   Dagje uit cadeaukaart      2e prijs   Bioscoopbon        3e prijs    Bal

   Op naar een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.