• Grote Clubactie

  22 sep 2023
 • De grote clubactie gaat weer van start, de lotenboekjes worden morgen verdeeld en de jeugdleden van de O12 t/m O09 mogen vanaf zaterdag 23 september beginnen te verkopen. Het is in het belang van de vereniging, dat er zoveel mogelijk loten verkocht worden. Per verkocht lot houdt CV Wieringermeer € 2,40 over, dus de vereniging heeft altijd prijs, jongens en meisjes, doe je best.
   
  Je hoeft niet met geld over straat te lopen, want het bedrag wordt bij de kopers van de bankrekening afgeschreven. Hier staat dan ook het lotnummer op. Men krijgt dus geen fysiek lot. Ook kun je je persoonlijke QR code laten scannen en direct digitaal loten verkopen.
   
  Dit jaar krijgt iedere lotenverkoper ook weer een mail met daarin een link naar hun eigen verkooppagina. Deze link kun je delen op Social Media kanalen of via WhatsApp. Via deze weg kunnen mensen ook loten bij jou kopen. Op je eigen verkooppagina kun je een doel instellen, badges verdienen, heb je toegang tot de winacties en meer.
   
  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je begeleider of bij Wendy Bosgraaf vòòr of op zaterdag 4 november. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.
   
  Ook loven wij prijzen uit voor degene die de meeste loten verkoopt.
  1e prijs Dagje Uit cadeaukaart
  2e prijs Bioscoopbon
  3e prijs Bal
   
  Op naar een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
  Nog een verzoek voor de geleiders; als jullie lotenboekjes van je team krijgen, willen jullie die dan afgeven bij het wedstrijdsecretariaat (hokje Henk). Inleveren kan ook bij Wendy op Dwarspad 9 in Slootdorp.
   
  Namens de jeugdcommissie