• Jaarverslag Accommodatiebeheer

  9 nov 2023
 • Verslag Accommodatie beheer:

   De afgelopen tijd zijn er weer een aantal klussen afgerond. Zo hebben de mannen van de klusgroep de bankjes van de dug-out op het A-veld opgeknapt. Ze zijn geschuurd en voorzien van een nieuwe laag verf. Nu zitten onze mannen en vrouwen er weer netjes bij tijdens de wedstrijden.

  Voor de buitenevenementen is er een buitenkraan onder de trap gerealiseerd. Dan kan onze barman Arjen daar direct zijn barretjes op aansluiten. 

  In de zomermaanden zijn er een hoop slangen uitgerold en liters water gesproeid om de velden groen te houden.

  Onderhoud aan het complex is een jaarlijkse terugkerend onderdeel van de werkzaamheden. Zo zijn ook dit jaar weer een aantal kozijnen door Roel Cruiming en Jan Bottema in de verf gezet. Voor een aantal deurkozijnen hebben we besloten om deze niet meer te verven. Deze kozijnen zullen op korte termijn door Timmerbedrijf Verbruggen vervangen worden.

  De grootste klus van dit jaar staat nog op de planning. De kachel wordt vervangen. Het oude systeem wordt deels vervangen maar ook verduurzaamd. Er wordt een extra buffervat geplaatst zodat er straks voldoende warm water is om te douchen. Het warme water wordt straks voor een groot deel verzorgt door collectoren op het dak en door een warmtepomp welke ook verwarming van de kantine en kleedkamers verzorgt. Al met al een duurzame oplossing waarbij we geen koude douche meer hebben en minder afhankelijk zijn van gas. Deze werkzaamheden zullen komende weken starten, hou rekening met enige overlast hiervan. 

  Voor invulling van de functie accommodatiebeheer in het bestuur zijn wij op zoek naar een nieuwe topper. Dit houdt bijvoorbeeld in dat kleine klusje zoals het vervangen van een lamp of een kapot net worden uitgevoerd door de klusgroep. En grotere klussen/projecten worden uitgevoerd door leden vanuit de vereniging of door een externe partij. Lijkt je dit leuk meld je dan aan bij een van de bestuursleden. 

  Ook zijn we voor de klusgroep op zoek naar verjonging. Naast de gebruikelijke werkzaamheden en kleine klusjes op maandag- en vrijdagochtend is er ook tijd voor een bakje koffie en een gezellig praatje. Deze groep mensen zorgt ervoor dat er elk weekend gevoetbald kan worden en verzetten ongemerkt een hoop werk. Het is dus van belang dat deze klusgroep blijft bestaan. Is dit wat voor jou, je vader, moeder, opa of oma? Meld je aan! 

  Namens Accommodatiebeheer
  Menno de Vries