• Jaarverslag Jeugdcommissie

  9 nov 2023
 • Jaarverslag 2023-2024 Afdeling Jeugdbestuur CV Wieringermeer

  Datum: 8 november 2023

  Opstellers: Jeffrey Oldengarm en Annemarie Dieleman

  Inleiding:
  Het afgelopen jaar is voor de afdeling Jeugdbestuur van voetbalvereniging CV Wieringermeer een periode geweest van groei, uitdagingen en sportieve hoogtepunten. We kijken terug op een succesvol seizoen en willen in dit jaarverslag enkele belangrijke ontwikkelingen en gebeurtenissen met jullie delen.

  Samenstelling Jeugdbestuur:
  Het Jeugdbestuur van CV Wieringermeer is samengesteld uit de volgende leden:

  • Jeffrey Oldengarm (Voorzitter)
  • Annemarie Dieleman (Secretaris)
  • Mariska Dekker (Activiteiten)
  • Hans Dijkstra (Wedstrijdsecretaris)
  • Jeroen Laan (Technisch)
  • Daan Vijselaar (Scheidsrechters)
  • Arjan Biesheuvel (Algemeen)
  • Bert Homan (Algemeen)

  Door de overstap naar het Bestuur hebben we helaas afscheid moeten nemen van Bert Hoogschagen en Wendy Bosgraaf uit ons Jeugdbestuur, en we zijn op zoek naar nieuwe aanvulling, specifiek iemand die toernooien wil begeleiden en een jeugdlid dat wil bijdragen aan algemene zaken.

  Jeugdteams en Dijkstra Court:
  Dit seizoen telt CV Wieringermeer maar liefst 15 jeugdteams, en ons Dijkstra Court is goed gevuld met enthousiaste kabouters. We kijken uit naar een veelbelovend seizoen 2023-2024.

  Nieuwe Sporttenues en Sponsoren:
  Verschillende teams zullen dit seizoen spelen in nieuwe sporttenues. Het was een uitdaging om dit te realiseren, maar dankzij de steun van sponsoren kunnen we met trots zeggen dat we deze mogelijkheden hebben gerealiseerd. We zijn onze sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdrage.

  Verbetering Voetbal Skills:
  Om de voetbalvaardigheden van onze jeugdspelers te verbeteren, hebben we "professionals" ingeschakeld, een samenwerking met Visi Sport. We zijn ervan overtuigd dat dit de ontwikkeling van onze spelers ten goede zal komen.

  Sportiviteit en Gedragsregels:
  Sportiviteit blijft een belangrijk aandachtspunt binnen onze vereniging. We blijven ons inzetten om de sportiviteit te borgen door de 9 gedragsregels onder de aandacht te blijven brengen. Een van de belangrijkste regels is nummer 7: "Wij spreken elkaar aan op verkeerd gedrag." We benadrukken het belang van het op een opbouwende manier aanspreken van elkaar ondanks de emoties en herinneren iedereen eraan dat een goed voorbeeld goed volgen doet.

  We zijn trots op onze jeugdspelers die tijdens trainingen en wedstrijden altijd hun sportiviteit tonen.

  Jeugdige Trainers en Begeleiders:
  We hebben het genoegen gehad om een groep jeugdige trainers en begeleiders te verwelkomen die het CVW DNA overdragen aan de nieuwe generatie. Deze trainers krijgen ondersteuning door middel van trainingscursussen, waardoor een goede basis wordt gelegd om plezier te beleven in voetbal.

  Activiteiten:
  Het plezier in voetbal is essentieel, en we blijven leuke activiteiten organiseren, waaronder de aanstaande oliebollentraining.

  Communicatie:
  Hoewel we ons best doen, gaat niet alles altijd vlekkeloos. Communicatie blijft een belangrijk aandachtspunt, vooral met zoveel betrokken vrijwilligers, leden en ouders/verzorgers. We vragen iedereen om elkaar op een opbouwende manier aan te spreken wanneer er iets misgaat, met als doel de uitvoering te verbeteren.

  Oproep voor Aanvulling:
  Voel je je aangetrokken tot de bezigheden van het jeugdbestuur? Overweeg om eens mee te lopen om te ervaren of je een bijdrage kunt leveren. Het is een persoonlijke verrijking en een kans om onze vereniging te versterken.

  Speerpunten:
  Ons belangrijkste doel blijft om een vereniging te zijn waar alles goed geregeld is en waar iedereen plezier kan beleven aan sportiviteit. We blijven trots op onze rol in het grootste sportdorp van de Wieringermeer.

  Namens het Jeugdbestuur van CV Wieringermeer,

  Jeffrey Oldengarm en Annemarie Dieleman