• Jubileum

  1 sep 2021
 • Jubileum dag 21 augustus

  Zaterdag 21 augustus was het dan zover, ons 65 jarig jubileum van deze mooie club! Dit geweldige feit wilden we natuurlijk groots vieren echter moesten we zoals eenieder ons aanpassen aan de huidige tijd. Naar ons eigen zeggen is dit fantastisch gelukt. Ondanks dat we het niet konden vieren in een grote feesttent, konden we gelukkig doorzetten wat we allemaal het liefste doen; voetballen!

  Door de hele dag heen heeft ieder team, van jong tot oud, de kans gehad om weer heerlijk op het veld te staan. Het begon om 11 uur en onze jongste jeugd t/m de JO14 het mocht opnemen tegen hun eigen ouders. Wij denken dat onze trainers door de jaren heen goede zaken hebben verricht want de meeste ouders kregen toch echt ‘voetballes’ van onze enthousiaste jeugd!

  Tussen de wedstrijden door was er voor alle voetballers en medestanders een kleine versnapering geregeld. Rondom de middag kon iedereen namelijk lekker een portie poffertjes nuttigen die ter plekke gebakken werd. Naar verluid vielen ook deze poffertjes goed in de smaak, veelal bleef het niet bij één portie maar werd er lekker genoten voor de benodigde energie.

  Na de middag mocht onze oudere jeugd t/m de veteranen in 2 competities in verschillende mix teams het tegen elkaar opnemen. Ook hier bleek het weer geslaagd hoe het mixen van enkele teams tot mooie combinaties kan leiden. En hoe leuk het is om er dan samen tegenaan te gaan!

  Los van iedereen die geholpen heeft bij het opzetten van deze voetbal dag voor de gehele club moeten we Patrick van Bunderen toch even in het speciaal bedanken voor zijn inzet. Door middel van zijn indelingen van de teams, tijden en velden verliep alles zeer soepel. Patrick bedankt! 

  Na het laatste fluitsignaal van de mixtoernooien mochten we ons klaarmaken om naar het eerste elftal te kijken die een wedstrijd speelde tegen Flevo. Hiervoor had onze selectie ook nog de primeur om voor het eerst in de nieuwe clubshirts te mogen spelen! Na een fotosessie in zowel uit- als thuistenue werd er afgetrapt met een gevuld dakterras. Waar na de eerste helft de stand nog gelijk stond werd het de tweede helft wel duidelijk dat Flevo even een maatje te groot was. Dit mocht echter de pret niet drukken dat we allemaal een mooie voetbaldag hebben gehad met een mooie afsluiter op ons nieuwe dakterras!

   Namens het hoofdbestuur,

  Thijmen Miedema