• Kerstgroet 2022

  24 dec 2022
 • Beste voetbalvrienden en vriendinnen,

  Hierbij een kerstgroet. Het voetbaljaar 2022 zit erop. Een jaar zoals we deze kunnen herinneren van voor Corona. Veel voetbalactiviteiten op de velden, leuke einde seizoensevents, volle kantines na de wedstrijden en natuurlijk met het WK. Helaas zijn we geen wereldkampioen geworden maar we zijn wel verslagen door de wereldkampioen op een 50:50 ontknoping. Dus zaten we er dicht bij. Nu gaan we de winterstop in en kunnen we even uitrusten. De profs moeten gewoon door. Aké en Weghorst hebben alweer gescoord voor hun club. Voor hen gaat het gewoon door. Misschien ook wel gelukkig dat zij doorgaan met de traditionele Boxing Day in de Premier League op 2de Kerstdag in het vooruitzicht. Dus volop voetbal!

  Het presentje voor onze vrijwilligers, een mooie CV Wieringermeer handdoek, is weer rondgebracht. Wij zijn als club enorm trots op onze vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers die zich op vele wijze inzetten voor onze club, zijn wij niets. Dus voor alle vrijwilligers namens het bestuur nogmaals bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid bij onze club.

  Er is ook nieuws te melden op het trainersvlak. Onze jeugdtrainer, Patrick, zal komend seizoen Ben opvolgen als hoofdtrainer van ons 1ste elftal. Ben zal komend seizoen actief zijn bij onze buren, Succes. Wij feliciteren beide trainers met hun benoeming voor het nieuwe seizoen.

  De kersttijd is aangebroken met al haar lichtjes en gezelligheid. De kerstbomen staan  in huis. Mensen willen langer genieten van deze tijd en dat is natuurlijk logisch maar denk ook aan je naaste die het niet zo makkelijk heeft. Geef ook aandacht aan de eenzame mensen. We vieren samen het kerstfeest.

  Ben je na de kerst het toch een beetje zat om thuis te zitten en mis je de voetbal al weer, dan is er tussen kerst en nieuwjaar het traditionele Dirk Meinema darttoernooi op woensdag 28 december a.s. De kantine is open. Je bent welkom vanaf 20.00 uur.

  Op zaterdag 7 januari a.s vinden de Nieuwjaarsactiviteiten plaats. Onder leiding van Roel en Henk zal de traditionele nieuwjaarsloop worden georganiseerd met aansluitend de nieuwjaarsreceptie. Elke aanwezige ontvangt een gratis muntje voor een consumptie. Dus komen.

  Voor nu wensen wij jullie allen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023 en tot 7 januari op de Nieuwjaarsreceptie.

  Peter van Dijk
  Voorzitter