• Kleding en -regels

  Bij onze vereniging wordt teamkleding ter beschikking gesteld door vele sponsors. Daar zijn wij de sponsors zeer dankbaar voor want dat zorgt dat de contributieprijzen beperkt kunnen blijven.
   
  Deze kleding is dus NIET van jezelf. Ga er daarom netjes mee om! Gooi de shirtjes en broekjes na de wedstrijd in de kleedkamer niet op een vieze vloer, maar verzamel alles netjes in de tas. Dan worden de shirts makkelijker schoon en blijven ze netjes.
   
  De elftalbegeleider krijgt aan het begin van het seizoen een tas met kleding uitgereikt en zorgt aan het einde van het seizoen dat de tas met hetzelfde aantal shirtjes en broekjes weer wordt ingeleverd. Dat betekent dat na elke wedstrijd de broekjes en shirtjes geteld worden voordat ze de tas in gaan.
   
  Alle teams van onze vereniging hebben een sponsor voor de tenues, er zijn zelfs enkele reservesponsors. Enkele teams hebben ook nog een sponsor voor de trainingspakken. Gesponsorde trainingspakken worden UITSLUITEND gebruikt op wedstrijddagen en niet op de trainingen. Ten behoeve van de reclame zijn er contracten opgesteld, daarin is opgenomen hoeveel seizoenen de trainingspakken worden gebruikt. Als er in de trainingspakken wordt getraind gaan de trainingspakken minder lang mee en komt de vereniging haar verplichtingen richting de sponsor niet na. De trainers zijn er verantwoordelijk voor dat er NIET in de gesponsorde trainingspakken wordt getraind.

   
  Raakt er bij jouw team in de loop van het seizoen een broekje of shirtje kwijt of stuk? Wacht dan niet tot het einde van het seizoen, maar laat het de sponsorcommissie weten.