• Nieuwe Corona maatregelen 13-10-2020

  14 okt 2020
 • Hierbij ontvangen jullie weer een nieuwe Corona update als gevolg van de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020.

  Voor de komende 4 weken zullen we ons allen natuurlijk aan de nieuwe maatregelen moeten houden, dit betekent ook voor ons als amateurvoetbalclub dat we weer tegen ingrijpende zaken aanlopen. Hierbij een opsomming van de nieuwe maatregelen die ons treffen:

  -          alle senioren voetbal gaat (18+) niet door. Dit geldt voor zowel competitie als training.

  -          voor alle jeugd (onder de 18) gaan alleen de trainingen door, de competitie wedstrijden gaan niet door.

  -          de kleedkamers kunnen niet worden gebruikt, zorg dus (voor de jeugd) dat je aangekleed bij de training komt en na de training thuis gaat douchen.

  Daarnaast een herinnering aan de maatregelen die er al waren;

  -          de kantine blijft gesloten.

  -          bij klachten blijf je thuis.

  -          Publiek is niet welkom (dus ook niet bij de trainingen)

  Zoals genoemd zijn het weer ingrijpende maatregelen, echter sluiten wij ons aan bij de uitspraken van onze overheid. We hopen dat als iedereen zich aan deze maatregelen houdt, we zo snel mogelijk weer meer mogen doen wat we graag doen, voetballen. En iedereen gewoon weer lekker kan voetballen.

  We zijn enorm trots op onze vrijwilligers die al geruime tijd meedenken en meehelpen bij dit proces wat iedereen raakt. Ook zijn we blij met al onze bezoekers dat er tot nu toe nog geen noemenswaardige zaken zijn gebeurd. We willen dit natuurlijk graag zo houden! Hierbij dus wederom de oproep: ‘Houd u aan de maatregelen en volg eventuele aanwijzingen van onze vrijwilligers die ook in deze situatie weer voor ons klaar staan!’

  Namens CVW hoofdbestuur.