• De kop is eraf! Vanavond (13 januari) hebben we de eerste praktijkavond gehad met trainers van de "bovenbouw"

  Doel is om het niveau van onze trainers omhoog te brengen en van elkaar te leren. Hierbij proberen we uiteraard ook om steeds meer structuur in onze trainingen te krijgen.

  De trainersbijeenkomsten hebben dus een hele andere opzet gekregen.

  We beginnen met een korte voorbespreking van de training die door 1 of meerdere trainers gedaan wordt. Hierna gaan we dus daadwerkelijk het veld op waarbij de overige trainers zullen gaan observeren hoe de training verloopt.

  Loopt de training? Wordt er geleerd? En komt de doelstelling naar voren? Dit soort vragen stellen we elkaar tijdens de training. Uiteraard is het voor iedereen wennen om zoveel collega trainers te zien tijdens jouw training maar hierdoor kunnen we echt van elkaar leren.

  Rob en Freek stonden aan de aftrap en hiervoor veel dank! Het is natuurlijk best spannend als iedereen zomaar even met je training meekijkt en hier ook nog wat over gaan zeggen na afloop. Echt chapeau! Na het praktijk gedeelte bespreken we met elkaar wat de coach momenten waren en hoe de training verliep. Wat ging er goed? En wat zou je anders kunnen doen?

  De invulling van de avond krijgt zo echt inhoud en hier kunnen we mee door!

  Iedereen bedankt voor de opkomst en de volgende bijeenkomst is op Vrijdag 6 maart! 
  André, Mark en Monique zijn deze avond de trainers.