• Meld je snel aan voor het bedrijventoernooi 2018

  De TIENDE editie van het bedrijvenvoetbaltoernooi Wieringermeer komt steeds dichterbij. Het bedrijventoernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 september.

  Negen teams hebben zich al aangemeld.
  De bedrijven die zich hebben aangemeld zijn HGG, Billy’s Barservice, Heddes bouw en ontwikkeling, Wijkteam Hollands Kroon, Sandfirden, CAV, Gemeente Hollands Kroon, Verheul en Atatrans. We gaan er van uit dat AB Vakwerk de titel komt verdedigen.

  Heb je nog geen uitnodiging ontvangen en wil je wel met een bedrijventeam meedoen laat het dan snel weten! Wees er snel bij, want we hebben nog maximaal zes plaatsen beschikbaar.
  Aanmelden kan via sponsoring@cvwieringermeer.nl.

 • Heb je niet eerder mee gedaan en ben je geïnteresseerd? Hieronder volgt een korte uitleg:
  We spelen zoals ieder jaar een toernooi met bedrijventeams. Op halve veldjes, 7 tegen 7.
  We starten vrijdag 7 september aan het begin van de avond. De eerste wedstrijden beginnen om ongeveer half zeven (afhankelijk van het aantal deelnemende teams). Voorafgaand aan het toernooi is er een buffetje waar de spelers eventueel gebruik van kunnen maken. Je kunt dus rechtsreeks uit het werk naar Slootdorp.
  De kosten voor het buffet zijn 10 euro per persoon.

 • Ook voor deze editie doen we ons best op 16 teams op de been te krijgen, voor 4 poules van 4 teams. Zodat ieder team minimaal drie wedstrijden zal spelen.

  We zijn op zoek naar bedrijventeams die het leuk vinden om na afloop gezellig in de kantine te blijven nazitten voor een praatje, een hapje en drankje. Het liefst teams uit de gemeente Hollands Kroon.
  Deelname aan het toernooi is kosteloos.

  Het delen van dit bericht via Facebook wordt gewaardeerd.