• Sponsormogelijkheden

  Op het gebied van sponsoring zijn er diverse mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan shirtsponsoring, het plaatsen van een reclamebord, een advertentie in het clubblad of het sponsoren van een wedstrijdbal. U zult zich misschien afvragen welke voordelen het sponsoren van de C.V.Wieringermeer met zich meebrengt. Het antwoord hierop is duidelijk. U toont namelijk uw lokale betrokkenheid maar sponsort ook een club die op hoog niveau voetbalt en een bloeiende en nog steeds groeiende jeugdafdeling heeft, waarvan de leden uit de gehele polder en daarbuiten afkomstig zijn. Tevens sponsort u een club die zich kenmerkt door een goede organisatie en die een positieve uitstraling heeft in de gehele regio. Daarnaast levert iedere vorm van sponsoring een stukje naamsbekendheid op.
   
  Het complex
  Het prachtige Wieringermeercomplex ligt aan de Beatrixlaan te Slootdorp. Het complex omvat drie velden en een zeer ruim trainingsveld. Eén van de drie velden èn het trainingsveld zijn geschikt voor het spelen van lichtwedstrijden. De vereniging beschikt over een ruim clubgebouw met kantine en perfecte kleedgelegenheden. Een deel van de reclame- en sponsorgelden zal worden gebruikt om het complex in deze uitmuntende staat te houden, waardoor het aantrekkelijk blijft om van de reclamemogelijkheden gebruik te maken.
   
  Sponsor- en reclamemogelijkheden
  Zoals al eerder is beschreven bestaan er tal van sponsor- en reclamemogelijkheden welke hieronder worden aangegeven. Daarbij kunnen naast de separate sponsormogelijkheden ook combinaties worden gevormd tegen een gunstig tarief.
   
  Kledingreclame
  In overleg met de sponsorcommissie op bijvoorbeeld wedstrijdkleding, inloopshirts, trainingspakken en tassen. De mate waarin is afhankelijk van het sponsorbedrag welke in onderling overleg wordt overeengekomen.
   
  Reclamebord op prominente positie op ons hoofdveld
  Enkel bord van 2,44 m lengte en 63 cm hoogte Kosten per jaar 100 euro waarbij de sponsor zelf zorg dient te maken voor de aanmaak van het bord. Dubbel bord van 4,88 m lengte en 63 cm hoogte Kosten per jaar 175 euro waarbij de sponsor zelf zorg dient te maken voor de aanmaak van het bord. De sponsorcommissie brengt u op uw verzoek in contact met een leverancier van reclameborden.
   
  Advertentie in clubblad
  Clubblad De Aftrap wordt niet alleen bezorgd onder al onze leden, maar wordt ook veel gelezen via onze website. De kosten voor een advertentie zijn:
  - 1/6 pagina = 45 euro
  - 1/4 pagina = 70 euro
  - 1/2 pagina = 115 euro
  - 1/1 pagina = 160 euro
   
  Combinatie van kledingreclame en advertentie in het clubblad
  Bij een combinatie van een reclamebord en een advertentie zullen de kosten voor een advertentie worden teruggebracht tot 75% van de normale prijs.
   
  Wedstrijdbalsponsoring
  Kosten 50 euro per wedstrijdbal.
  Daarvoor:
  - aanschaf van een bal
  - geluidsreclame voor aanvang van de wedstrijd
  - reclame op de lichtkrant in de kantine
  - paginagrootte advertentie in het clubblad
  - naamsvermelding in de kantine tijdens het lopende seizoen
   
  Bedrijfsvlag
  Het hijsen van een bedrijfsvlag tijdens de wedstrijddagen op ons complex.
  Kosten 75 euro per jaar.
   
  Toernooi of evenementsponsoring
  Bijvoorbeeld jeugdtoernooi, voetbalclinics of andere evenementen.
  Kosten afhankelijk van de mate van sponsoring in overleg met de sponsorcommissie.
   
  Adverteren op de website van C.V.W.
  Het is ook mogelijk om te adverteren op www.cvwieringermeer.nl door middel van een banner.
  Het verschil met een reclamebord? De kosten voor de aanmaak zijn lager en het aantal bezichtigingen is vele malen hoger.
  Kosten 100 euro per jaar. Heeft u interesse neem dan contact op.
  Heeft u interesse om te sponsoren op een manier die hierboven niet genoemd is, dan kunt u uiteraard uw eigen wensen kenbaar maken aan de sponsorcommissie.