• SRC - C.V. Wieringermeer 4-1

  7 okt 2018
 • Wieringermeer verliest opnieuw.

   Wieringermeer startte de uitwedstrijd tegen SRC met aardig combinatiespel. Het liet de bal snel rondgaan tegen een afwachtende tegenstander.Na tien minuten veranderde dit spelbeeld. Na slordig balverlies op het middenveld sloeg de tegenstander genadeloos toe in de counter: 1-0

  Vanaf dit moment was Wieringermeer de weg een beetje kwijt. De linies lagen ver uit elkaar en spelers deden te veel dingen waar ze niet goed in zijn. In plaats van een bal over te spelen werd een lange bal simpel onderschept en wederom maakte SRC dankbaar gebruik van dit onnodige balverlies: 2-0.

  De achterhoede van Wieringermeer verkeek zich veelvuldig op de verre uittrappen van de SRC doelman, de voorwaartsen speelden veel te afwachtend en hier tussen in liepen de middenvelders onnodig veel meters.

  Voor de rust wisten de gastheren de voorsprong nog te vergroten naar 3-0.

  Net als een week eerder liep Wieringermeer dus weer achter de feiten aan. De tweede helft werd er wel weer agressiever gespeeld, maar dikwijls ontbrak het overleg in het spel.

  Een kwartier voor het einde wist Remco Laan de 3-1 binnen te tikken. Kort hierna bepaalde SRC met een bekeken afstand schot de eindstand op 4-1.