• Wieringermeer - Foresters 3-0

18 nov 2018
  • Wieringermeer  - De Foresters  3-0

Wieringermeer heeft het niet moeilijk gehad tegen het geroutineerde Foresters.Vooral in de eerste helft zag het veldspel van de thuisclub er verzorgd uit.Na vijf minuten kwam het op voorsprong. Thijmen Miedema stond op het juiste moment op de juiste plaats om de 1-0 binnen te schieten.Vlak voor de rust werd het 2-0 door een kadootje van de scheidsrechter. De wegens een terugspeelbal gegeven indirecte vrije trap werd direct ingeschoten door Ko Kempeneers. Ondanks protesten werd het doelpunt goedgekeurd.In de tweede helft zakte het spel in en oogde het rommelig. De Foresters probeerde de aansluitingstreffer te forceren en gaven veel ruimte weg, waar door Wieringermeer gevaarlijk kon worden in de counter. Vijf minuten voor tijd leverde dat een doelpunt op. Kempeneers volleerde de bal fraai over de keeper heen en bepaalde zo de eindstand op 3-0.

Zaterdag speelt Wieringermeer om 15:00 uur op de Belboei tegen Jisp.